Rosa Kortuna– a női varázs

Megyeri Szabolcs 2014-12-15 16:16:22

A rózsát általában nőies dísznövénynek tartják, ami nem mindig igaz, hiszen léteznek egészen férfias megjelenésű rózsák is, ám a Rosa Kortuna, mint azt neve is sugallja, igazi női szépség. A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa lazacrózsaszín szirmai a belső oldalukon sárgás árnyalatúak, így a Rosa Kortuna virágai különleges látvánnyal igézik meg tulajdonosaikat.

A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsát elsősorban nőiességükre büszke hölgyeknek ajánlanám, akik szeretnék, hogy lényüket a kertben egy igazán extravagáns kiállású dísznövény hirdesse, mely egyértelműen utal nőnemű tulajdonosára. A Rosa Kortuna rózsa ültetése könnyű feladat, csakúgy mint általában a rózsa telepítése, betegségekkel szembeni toleranciája pedig magas, így akár kezdő rózsabarátoknak is kiváló választás, hiszen várhatóan nem fogja megoldhatatlan feladatok elé állítani gazdáját.

A Rosa Kortuna Nemes, virágágyi teahibrid rózsa méretei átlagosnak mondhatóak, a tövek kifejlett magassága egy-másfél méter, így nagyobb, nyílt területen, vagy kisebb, utcára néző előkertben egyaránt kitűnően érvényesülnek a különleges szirmok, és a nagy, középzöld levelek. A Rosa Kortuna, bármennyire is légiesen nőies megjelenésű, férfiak által gondozott kertekbe is jó választás, már csak azért is, mert a hosszú virágzási idejű rózsa tavasztól késő őszig biztosítja az uraknak a káprázatos vágott rózsát, melyet bármilyen alkalomra ajándékba adhatnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.