Termékek Menü
0

A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-09 15:36:52

A Rosa Kimono ágyás rózsa megejtő szépségű, pasztelles árnyalatú rózsaszín szirmai egyaránt harmonikusan dekorálják a hagyománykövetőbb, angolparki jellegű kerteket, és a fiatalos, bohém birtokokat is. A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa egy kompakt méretű, közepes növekedési ütemmel rendelkező rózsafajta, melynek lombozata az átlagnál kissé sűrűbb, virágzata pedig csoportos.

A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsavirágzási ideje hosszú, a rózsaszín szirmok június közepétől késő őszig díszítik majd az Ön kertjét!  Ez a rózsafajta 60-90 centiméter magasra növekszik meg, így központi rózsaágyásokban is dekoratív lesz, és harsányabb szín-összeállítású kompozíciók szelíd ellensúlyaként is kiváló választás!

A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, vagyis a kellően szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel. A Rosa Kimono rózsaszín ágyás rózsa a ültetési tőtávolsága 40-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültetése ajánlott.