Termékek Menü
0

A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-09 16:58:30

A Rosa Jelroganor ágyás rózsa különlegességét egyedi, kettős színárnyalata adja. A sárga a nyarat, az életörömöt, a boldogságot jelképezi, míg a piros a mély érzelmek, a romantika árnyalata. A két szín együtt csupa pozitív üzenetet hordoz, így a kertbe ültetve ez a rózsa garantáltan kellemes atmoszférát teremt! A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa jó növekedési ütemű, alacsony termetű, ugyanakkor sűrű lombozatú rózsa, mely fürtökben hozza szépséges virágait.

A Rosa Jelroganor ágyás rózsa mérete kompakt, magassága 60-80 centiméter, így központi rózsaágyásba is ajánlható, de kisebb előkertekben, a rejtett, buja kertszegletekben, vagy akár az utcafronti ágyásokban is remekül mutat majd. A Rosa Jelroganor ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a kettős árnyalatú, érdekes szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig dekorálják majd az Ön kertjét!

A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami annyit tesz, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, kellemes rózsaaromáját csak közelről ízlelve fedi fel. A Rosa Jelroganor ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 60-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültethető belőle.