A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-09 16:58:30

A Rosa Jelroganor ágyás rózsa különlegességét egyedi, kettős színárnyalata adja. A sárga a nyarat, az életörömöt, a boldogságot jelképezi, míg a piros a mély érzelmek, a romantika árnyalata. A két szín együtt csupa pozitív üzenetet hordoz, így a kertbe ültetve ez a rózsa garantáltan kellemes atmoszférát teremt! A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa jó növekedési ütemű, alacsony termetű, ugyanakkor sűrű lombozatú rózsa, mely fürtökben hozza szépséges virágait.

A Rosa Jelroganor ágyás rózsa mérete kompakt, magassága 60-80 centiméter, így központi rózsaágyásba is ajánlható, de kisebb előkertekben, a rejtett, buja kertszegletekben, vagy akár az utcafronti ágyásokban is remekül mutat majd. A Rosa Jelroganor ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a kettős árnyalatú, érdekes szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig dekorálják majd az Ön kertjét!

A Rosa Jelroganor sárga-piros ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami annyit tesz, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, kellemes rózsaaromáját csak közelről ízlelve fedi fel. A Rosa Jelroganor ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 60-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültethető belőle. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.