Termékek Menü
0

A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-09 18:00:35

A Rosa Hansestadt Lübeck ágyás rózsa elegáns, sötétpiros színével csaknem bármilyen stílusú és típusú kertben eredményesen dekorál, a visszafogott, mégis méltóságteljes sötétpiros árnyalat a birtok felnőttesebb, komolyabb oldalát fogja erősíteni, ugyanakkor a piros színnek köszönhetően a romantikus, érzelmesebb hangulatok sem maradnak el! Ez a rózsafajta közepes növekedési ütemű, inkább szálakat hoz, virágzata gazdagon csoportos.

A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa mérete közepes, magassága 60-80 centiméter, ennél fogva központi ágyásba is ajánlható, ugyanakkor kisebb előkertekben, a rejtett, buja kertszegletekben, vagy akár az utcafronti ágyásokban is remekül mutat majd.

A Rosa Hansestadt Lübeck rózsa virágzási ideje hosszú, a sötétpiros szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig dekorálják az Ön kertjét! A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami annyit tesz, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani! Ez a rózsafajta könnyed, gyengéd illattal rendelkezik, ízletes rózsaaromáját csak közelről vizsgálva fedi fel.

A Rosa Hansestadt Lübeck sötétpiros ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 60-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 6-7 tő ültethető belőle.