A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-10 12:24:57

A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa különleges kettős árnyalat egyszerre hozza el az Ön kertjébe a fehér rózsák ünnepélyességét, és a rózsaszín szirmok nőies, fiatalos báját. Ez a remek szín-összeállítású, különleges megjelenésű rózsa szinte csak kedvező tulajdonságokkal bír, így ültetése bármilyen kertbe ajánlott, illetve akár kezdő rózsabarátok is könnyen leboldogulnak majd vele.

A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa sűrű növekedésű, jó ágrendszerű rózsafajta, melyen a kisebb méretű virágok csoportosan, fürtösen nyílnak. A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa virágzási ideje kiemelkedő, a pompás szirmok a nyár első napjaitól kezdve az ősz utolsó hetéig díszítik majd az Ön kertjét! Ez a rózsafajta a rózsabetegségekkel szemben kisebb mértékben ellenálló, ami azt jelenti, hogy szakszerű gondozás, és megfelelő tápanyag ellátás mellett Önnek növényvédelmi feladatokkal csak kis eséllyel kell foglalkoznia.

A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa mérete kompakt, magassága 50-0 centiméter, így központi ágyásba telepítve is remek látványt nyújt majd, de kisebb előkertben, vagy a kert kihasználatlan (de napos) sarkaiban is elsőrangú növénydísz lesz. Ez a rózsafajta könnyed, gyengédebb illattal rendelkezik, klasszikus rózsaaromáját csak közelről ízlelve fedi fel. A Rosa Handel fehér-rózsaszín ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 40-50 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 6-7 tő ültethető belőle. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.