Termékek Menü
0

A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa jellemzői

A Rosa Handel méltó névadójához, ugyanis éppen olyan, mint egy kiváló zenemű, alaposan megszerkesztett, magas szintű esztétikai élményt nyújt, és örök klasszikus is egyben. A Rosa Handel rózsa szirmai egészen egyedülálló módon a fehér és a rózsaszín közti játékos átmenetben ragyognak, csodásan ötvözve a fehér eleganciáját a rózsaszín nőies, játékos hangulatával.

A Rosa Handel rózsa kompakt méretű, szépséges alacsony rózsaágyás alakítható ki belőle, de a fehér-rózsaszín szirmok vegyes szín-összeállítású kompozíciókban is üdén hatnak majd. A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsa számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, ritka árnyalata mellett hosszú virágzási idővel, jó növekedési ütemmel, esztétikus lombozattal írható le, és nevelése is könnyű, kezdőknek sem túlzott kihívás.

A Rosa Handel fehér-rózsaszín rózsát tudom ajánlani játékos, fiatalos atmoszférát árasztó kertekbe, de fehérsége okán a hagyományosabb hangulatokkal operáló kertekben is megállja a helyét. Ha Ön egy, az átlagostól merőben eltérő, kiemelkedően dekoratív, de mégsem frivol, hivalkodó rózsát keres, éppen most találta meg szíve választottját!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Handel ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Kertészeti tippek a Rosa Handel rózsához:
Kattintson a képekre.

                
A Rosa Handel                   A Rosa Handel                    A Rosa Handel fehér-rózsaszín
fehér-rózsaszín rózsa 
       fehér-rózsaszín rózsa         rózsa gondozása egyszerűen
tulajdonságai
                    ültetése szakszerűen
 

A Rosa Handel       
fehér-rózsaszín ágyás  

rózsa metszése

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa