Termékek Menü
0

A Rosa Haliday fehér ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-10 14:00:16

A Rosa Haliday fehér virágágyi ágyás rózsa a lehető legharmonikusabb, ártatlanságot, szűziességet sugalló fehér színben pompázik, így kiváló semleges kiegészítője lehet vegyes rózsaágyásoknak, de csodás hatás érhető el vele csoportos ültetés esetén is. Ez a rózsafajta közepes növekedési ütemű, ágrendszere laza szerkezetű, elágazó.

A Rosa Haliday fehér ágyás rózsa mérete kompakt, magassága 50-80 centiméter közötti, így központi ágyásba telepítve is remek látványt nyújt majd, de kisebb előkertben, vagy a kert kihasználatlan (de napos) sarkaiban is kiváló dísz lesz. A Rosa Haliday ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a fehér szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét!

A Rosa Haliday fehér ágyás rózsa a betegségekkel szemben mérsékelten ellenálló, de amennyiben Ön szakszerűen gondozza rózsáját, nem kell növényvédelmi feladatokkal foglalkoznia majd.  Ez a rózsafajta könnyed, gyengédebb illattal rendelkezik, klasszikus rózsaaromáját csak közelről ízlelve fedi fel. A Rosa Haliday fehér ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 50-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-7 tő ültethető belőle.