Termékek Menü
0

A Rosa Haliday fehér ágyás rózsa jellemzői

A Rosa Haliday ágyás rózsa ártatlan, megejtő fehér színe minden kertbe az esendő bájt, a szűzies hangulatot hozza el, feltűnő és mindig divatos fehérségével a kert kiemelt látványossága lesz Önnél is!

Ez a rózsafajta kompakt méretű, csodás alacsony rózsaágyás alakítható ki belőle, de a fehér szirmok remek kiegészítői lesznek vegyes színekkel beültetett kompozícióknak is!

Rosa Haliday fehér ágyás rózsa sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik, egyedülálló árnyalata mellett hosszú virágzási idővel, jó növekedési ütemmel, dekoratív lombozattal jellemezhető, valamint nevelése könnyű, kezdőknek sem túlzott kihívás.

A Rosa Haliday fehér ágyás rózsát szívből ajánlom önmagában, csoportosan ültetve konzervatívabb kialakítású kertekbe, vagy rikító színű összeállítások visszafogott, esztétikus tagjaként, továbbá kifejezetten ajánlom friss házasok kertjébe, ahol hónapokon keresztül hirdetheti az ifjú pár érzelmeinek tisztaságát, ártatlanságát!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Haliday ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Hasznos kertészeti tanácsok a Rosa Haliday rózsához:
Kattintson a képekre.

                            
A Rosa Haliday fehér         A Rosa Haliday fehér         A Rosa Haliday fehér   
ágyás rózsa                         
ágyás rózsa                        ágyás rózsa metszése 
gondozásának lépései
        tulajdonságai
 

A Rosa Haliday fehér 
ágyás rózsa ültetése szakszerűen

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa