Termékek Menü
0

A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs
2015-03-09 15:12:11

A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa, csábító sötét tónusú piros árnyalatban ragyog, ennél fogva akár a hagyománykövető, akár a divatosabb kialakítású kertekben kiemelkedő esztétikummal fog bírni. A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, így nem csak megejtő küllemével, hanem jó habitusával, könnyű nevelhetőségével is kiemelkedik a rózsák széles kínálatából.

Ez az ágyás rózsa erőteljes, gyors növekedésű, ágrendszere gazdag, lombozatát közép zöld, enyhén hegyes levelek alkotják. A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a sötétpiros szirmok a nyár első napjaitól kezdve az ősz végi fagyok beálltáig pompáznak a kertben. A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa illata gyengéd, inkább csak a közelébe hajolva ízlelhető meg, ezért akár több tucat tő ültetése esetén sem kell erős, irritáló rózsaaromától tartani.

Ez a rózsafajta rózsabetegségekkel szemben nagymértékben ellenálló, vagyis a szakszerű ápolás mellett Önnek növényvédelmi feladatokkal nem kell számolnia! A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa magassága 60-90 centiméter, ezért ez a kompakt méretű rózsa ágyási rózsaként is elsőrangú, de csoportosan ültetve az előkert, vagy az utcafronti földsáv betelepítésére is alkalmas. A Rosa Grand Palace sötétpiros ágyás rózsa ültetési távolsága 40-60 centiméter, így egy négyzetméternyi terültre 5-6 rózsatő ültethető.