Termékek Menü
0

A Rosa Graham Thomas angol rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2014-12-10 16:07:57

Sokan tanácstalanul állnak a hatalmas rózsaválaszték előtt, komoly dilemmába esve, hogy melyik féle-fajta rózsa lenne a legjobb választás a kertjükbe. Én azt ajánlom, ne csak a kertbe, magunkba is nézzünk, mikor választunk, ugyanis a rózsa különleges növény, választottunk biztosan árulkodni fog személyiségünkről, szépérzékünkről, ízlésünkről. A Rosa Graham Thomas angol rózsát életvidám, tetterős, aktív személyiségeknek ajánlanám elsősorban, akik szeretnék, hogy a környezetükben egy feltűnő, vitális megjelenésű dísznövény árulkodjon bensőjükről.

A Rosa Graham Thomas sárga angol rózsa egy erőteljes növekedésű, laza ágrendszerű rózsafajta, mely terebélyes dísze lehet a kertnek, mérete ugyanis a másfél métertől a háromméteres magasságig terjedhet. A Rosa Graham Thomas angol rózsa ezért elsősorban nagy területen érvényesül, de kisebb kertrészek, előkertek domináns, buja növénydekorációja is lehet. A Rosa Graham Thomas angol rózsa virága telt, csésze alakú, a virágok átmérője 10-12 centiméter. Illata kifejezetten erős, markáns, illik tekintélyes méretéhez, így a sárga angol rózsa ültetése egyben finom aromával is megörvendezteti a lakókat és betérőket.

A Rosa Graham Thomas rózsa levelei nem konkurálnak a virágokkal, kisebb méretűek, világoszöldek, enyhén hosszúkásak. A Rosa Graham Thomas angol rózsa virágzási ideje hosszú, a feltűnő sárga szirmok tavasztól késő őszig dekorálják a kertet, így egész nyáron pompás látványt nyújtanak. A Rosa Graham Thomas a méretei miatt nagyobb ültetési távolságot kíván a szokásosnál, a töveket egymástól bő egy méterre ültessük!