A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-10 14:50:26

A Rosa Golden Delight ágyás rózsa egy jó növekedési ütemű, szép lombozattal rendelkező, gazdag virágzású rózsafajta, melynek csodás napsárga virágai a nyár elejétől egészen az ősz végi fagyok beálltáig dekorálni fogják az Ön kertjét! A Rosa Golden Delight rózsa a növénybetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a szakszerűen gondozott, folyamatosan ápolt Rosa Golden Delight nem válik majd hajlamossá a megszokott rózsabetegségekre.

A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa magassága 60-80 centiméter, vagyis kompakt méretű, így roppant tág felhasználási területet nyújt gazdájának. Ez a rózsafajta remekül mutat majd központi rózsaágyásokba telepítve, akár vegyes színvilágú kompozíciók tagjaként, de ugyanilyen dekoratív lesz a terasz mellett, az előkertben, vagy az utcafronton elhelyezve.

A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa illata gyengéd, csak közelről ízlelhető meg. A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 60-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 6-8 tő ültethető belőle, de mindenképpen legalább 2 négyzetméternyi telepítést ajánlok!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.