Termékek Menü
0

A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-10 14:50:26

A Rosa Golden Delight ágyás rózsa egy jó növekedési ütemű, szép lombozattal rendelkező, gazdag virágzású rózsafajta, melynek csodás napsárga virágai a nyár elejétől egészen az ősz végi fagyok beálltáig dekorálni fogják az Ön kertjét! A Rosa Golden Delight rózsa a növénybetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a szakszerűen gondozott, folyamatosan ápolt Rosa Golden Delight nem válik majd hajlamossá a megszokott rózsabetegségekre.

A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa magassága 60-80 centiméter, vagyis kompakt méretű, így roppant tág felhasználási területet nyújt gazdájának. Ez a rózsafajta remekül mutat majd központi rózsaágyásokba telepítve, akár vegyes színvilágú kompozíciók tagjaként, de ugyanilyen dekoratív lesz a terasz mellett, az előkertben, vagy az utcafronton elhelyezve.

A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa illata gyengéd, csak közelről ízlelhető meg. A Rosa Golden Delight sárga ágyás rózsa ültetési tőtávolsága 60-80 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 6-8 tő ültethető belőle, de mindenképpen legalább 2 négyzetméternyi telepítést ajánlok!