Termékek Menü
0

A Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa előnyei

Nem hinném, hogy van olyan hölgy, aki ne vonzódna, a tüzes, élénkpiros színhez, ez az árnyalat ugyanis a romantika, a mély érzelmek, a szerelem színe. Akad-e hát nagyszerűbb rózsa, mint az élénkpiros, ha az a cél, hogy kertünket feltűnővé, élettelivé, szenvedélyessé varázsoljuk?

Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa éppen ezt az élményt fogja nyújtani Önnek, hiszen egy attraktív, messziről észrevehető, és az egész kert hangulatát meghatározni képes rózsáról van szó! A Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa természetesen nem csupán színével hódít, hanem kiegyensúlyozott tulajdonságaival, problémamentes nevelhetőségével is.

Ez a rózsafajta a rózsabetegségekkel szemben nagymértékben ellenálló, erőteljes növekedésű, hosszú virágzási idejű! A Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa illata kifejezetten gyengéd, csak intim közelségből fedi fel ízletes aromáját, ennél fogva Önnek csoportos ültetés esetén sem kell túl erős, terjengő rózsaillattól tartania. Szívből ajánlom a Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsát minden olyan kedves hölgykertésznek, aki nőiességét, romantikus, szenvedélyes személyiségét egy feltűnő, csodaszép rózsával szeretné kifejezni a kertben!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!

Kertészeti tanácsok a Rosa Fred Loads rózsához:
Kattintson a képekre.

                                
Hogyan ültessem el a             A Rosa Fred Loads                 Hogyan kell metszeni 
Rosa Fred Loads                     
élénkpiros ágyás rózsa           Rosa Fred Loads élénkpiros
élénkpiros ágyás rózsát?
       gondozása                               ágyás rózsát?
   
A Rosa Fred Loads 
élénkpiros ágyás rózsa  
jellemzői

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa