​A Rosa Duchesse de Rohan történelmi rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2014-12-11 12:53:07

A személyiségünkhöz illő rózsa kiválasztása sosem a legkönnyebb feladat. A rózsa abban különbözik a többi dísznövénytől, hogy egyedi szépségének jelentése, üzenete van, sokat elárul gazdájáról, így rózsa rendelése előtt mindig alaposan vegyük szemügyre a kiszemelt fajtát, és képzeljük el kertünkben! A Rosa Duchesse de Rohan üde, friss hangulatú történelmi rózsa, megjelenésével vidámságot, bájt, kecsességet hoz a birtokra.

A Rosa Duchesse de Rohan történelmi rózsa magassága 60-80 centiméter között van, így kisebb kertekben, előkertekben is jól mutat, nagyobb, nyílt területen kicsit elveszik, de a méretesebb kert egy díszágyásnak kialakított, vegyesen beültetett szegletében szintén pompásan mutat.  A Rosa Duchesse de Rohan történelmi rózsa tehát alacsony növésű, de erőteljes növekedésű fajta, lombozata sűrű, levelei kisebb méretűek, sötétzöldek. A Rosa Duchesse de Rohan növekedési üteme gyorsnak mondható, betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenállása pedig átlagos.

A Rosa Duchesse de Rohan történelmi rózsa illata visszafogottabb az átlagnál, aromája a megjelenéséhez hűen nem tolakodó, inkább közelről veteti észre magát. A Rosa Duchesse de Rohan történelmi rózsa  nevelése, ápolása nem jelentenek nagy kihívást, könnyű tartása és kis mérete miatt kezdő hobbikertészeknek is bátran ajánlható, akár az első kertbe ültetett rózsapéldányként is. Mint mindig, a Rosa Duchesse de Rohan esetében is fontos, hogy a rózsa rendelése megbízható forrásból történjen, a minőségi rózsa szebb, ellenállóbb, tartósabb lesz! 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.