A Rosa Double Delight jellemzői

Megyeri Szabolcs 2015-02-06 14:14:23

A Rosa Double Delight egy teahibrid rózsa, mely felejthetetlen szépségével és egyedülálló színeivel válik az Ön kertjének legszebb növényévé! Ez a teahibrid rózsa egy jó növekedési ütemű, középmagasra cseperedő, erős lombozatú rózsafajta, melynek virágai lassan nyílnak el, így sokáig díszítik az Ön kertjét. A hosszú virágzási idő annak köszönhető, hogy a rózsabimbók nyár elejétől, egészen ősz végig bontják szirmukat.

A Rosa Double Delight különlegessége többszínű virágaiban rejlik, a virágszirmok szélei világos pirosak, középen pedig krém fehér árnyalatúak. A Rosa Double Delight teahibrid rózsa magassága 80-150 centiméter, így elsősorban nagyobb kertek nyílt, központi részére ajánlom ültetni őket, azonban kisebb előkertekben, napos fekvésű ékszerdoboz kertekben is remekül fog mutatni.

A Rosa Double Delight teahibrid rózsa a rózsabetegségek terén kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, a betegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így növényvédelmi feladatokkal alig kell számolni a rózsa élete alatt. A Rosa Double Delight teahibrid rózsa illata erős, a markáns, klasszikus rózsaillat már pár tő ültetése után elárasztja az ön kertjét, így varázslatos hangulatot fog teremteni, nem csupán különleges színeivel és megjelenésével, hanem átható illatával is!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.