A Rosa Don Juan illatos futórózsa főbb jellemzői

Megyeri Szabolcs 2015-02-23 16:25:12

A futórózsa legnagyobb előnye, hogy megfelelő felületre felfuttatva (házfal, pergola, egyéb támaszték), olyan különleges látványt nyújt, melyre az egyéb rózsák nem képesek. Gondoljon bele, milyen csodás is lenne, ha több méter magasan borítaná házfalát, vagy kerítését a rózsazuhatag, a rengeteg virág pedig messziről hívná fel magára a figyelmet.

A Rosa Don Juan bordó futórózsa pont ezt a különleges látványt adhatja meg Önnek! A Rosa Don Juan futórózsa élénk, bordó színe a klasszikus vörös rózsákat idézi, ám azoknál bársonyosabb, sötétebb tónusokban pompázik. A Rosa Don Juan futórózsa a színe mellett az illatával is elbódítja Önt, ugyanis ez a rózsafajta kifejezetten erős, átható illattal rendelkezik, így az egész kertet rózsaillat felhő burkolhatja majd!

A Rosa Don Juan futórózsa virágzási ideje hosszú, nyár elejétől késő őszig virágzik, a rózsa virágai pedig kerek alakúak, 10-12 centiméteresek, közepesen sűrű szirmokkal szegélyezve. A Rosa Don Juan illatos futórózsa magassága 150-250 centiméter, így a házfalat, támasztékot, vagy a kerítést magasan fogja benőni, ezáltal egységes, nagyméretű, homogén felületet fog kiadni! A Rosa Don Juan illatos futórózsa a rózsabetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, ami azt jelenti, hogy a rendszeresen ápolt, életerős rózsatövek nagyon kis eséllyel lesznek fogékonyak a rózsabetegségekre. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.