Termékek Menü
0

A Rosa Don Juan illatos futórózsa egyéb jellemzői

A Rosa Don Juan illatos futórózsa egy klasszikus megjelenésű, bordó árnyalatban tündöklő futórózsa, mely erőteljes növekedésével, csodás virágaival, és kiegyensúlyozott tulajdonságaival egy csapásra az Ön kedvenc dísznövénye lesz!

A Rosa Don Juan futórózsa a megfelelően kialakított támasztékra, vagy éppen a házfalra futtatva kiemelkedő díszítőértékkel bír, a bordó virágok pedig érzéki, romantikus hangulatot teremtenek majd. Ez a rózsafajta nem csupán virágaival és sudár hajtásaival varázsolja el Önt, hanem isteni illatával is, ugyanis a Rosa Don Juan futórózsa kifejezetten erős, klaszsikus rózsaillatot fog kertjébe hozni.

A Rosa Don Juan futórózsa gondozási igénye átlagos, a növénybetegségekkel szemben ellenálló, így akár kezdő rózsabarátoknak is jószívvel ajánlom ültetését. A Rosa Don Juan bordó futórózsa a romantikus atmoszférájú, izgalmas, változatos kertek pompás dísznövénye lehet, így ha ön vonzódik az ilyen hangulatokhoz, ne hagyja ki kertje növénydíszei közül a Rosa Don Juan futórózsát! 

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                      
A Rosa Don Juan          A Rosa Don Juan illatos       A Rosa Don Juan             A Rosa Don Juan futórózsa 
futórózsa metszése     
futórózsa főbb jellemzői     futórózsa gondozása       ültetése pár egyszerű lépésben
  
A Rosa Don Juan illatos 
futórózsa egyéb jellemzői


A rózsa metszése 10 lépésben

A rózsa ültetése

Futórózsa a kertben

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa