A Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-08-11 18:23:00

A Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa egyszerre emelkedik ki a kert világából különleges színével, és marad szolid lakó, ugyanis pasztelles árnyalata semmiképp nem nevezhető hivalkodónak, vagy harsánynak. Ez a különleges kettősség széles felhasználási kört ad ennek a szép rózsafajtának, ám sok egyéb kedvező tulajdonsága is akad!

A Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa magassága 80-120 centiméter, vagyis klasszikusan kompakt méret, így a központi ágyásban sem „vesuik el” a sudár rózsák között, és önmagában is figyelemre méltó jelenség lesz az előkertben, vagy a terasz köré csoportosítva.

Ez a rózsafajta közepes növekedési ütemű, korai virágzású szálas rózsa, a virágzási ideje pedig kifejezetten hosszú, a Pazar, enyhén színátmenetes szirmok a nyár elejétől kezdve késő őszig dekorálják majd az Ön kertjét!

A Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, ami azt jelenti, hogy megfelelő és szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa megbetegedésétől nem kell tartani!

Ez a rózsafajta erős, markáns illattal rendelkezikígy már pár tő ültetése esetén nem csak a szemnek lesz kedves, hanem a szaglószerveket is el fogja csábítani! Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 4-5 tő rózsa ültethető. 

A Rosa Diorama sötétsárga teahibrid rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.