Termékek Menü
0

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa tulajdonságai

A Rosa Dick Koster rózsa kárminpiros színével a szenvedélyt fogja elhozni az Ön kertjébe! Nincs olyan kertbarát, aki ne szeretné a klasszikus, élénkpiros árnyalatban tündöklő rózsát, mely örökké vonzó megjelenése miatt egyaránt illik régimódi, angolparki kialakítású, és modern, fiatalos kertekbe.

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa kifejezetten kisméretű, így a legapróbb díszkertben is lehet neki helyet találni, de csoportosan ültetve igazi rózsafolyamot fog alkotni! A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa számos kedvező tulajdonsággal bír, virágzási ideje hosszú, növekedési üteme erőteljes, a betegségekkel szemben pedig ellenálló.

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa illata kevésbé markáns, inkább intim közelségből mutatja meg egyedi aromáját, így több tucat tő esetén is csak finom, könnyű rózsaaroma lesz az Ön jutalma!  A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsát korra és nemre való tekintet nélkül ajánlom minden kedves rózsabarátnak, aki úgy gondolja, hogy gondosan ápolt kertjében szépen mutatna egy igazi jellegzetes megjelenésű rózsafajta!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom.

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                       
Hogyan kell metszeni        A Rosa Dick Koster          A Rosa Dick Koster             A Rosa Dick Koster piros
                 a Rosa Dick Koster           
 piros ágyás rózsa              piros ágyás rózsa             ágyás rózsa szakszerű ültetése
piros ágyás rózsát?
           jellemzői                        gondozási útmutatója                                                   

Rózsa ültetése - árok ásás

 

Rózsa ültetése nyárosn, utcafrontra

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa