Termékek Menü
0

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa jellemzői

Megyeri Szabolcs
2015-02-25 12:02:06

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa a klasszikus piros árnyalatban tündököl, így akár a hagyománykövető, akár a divatosabb stílusban kialakított kertekben elsőrangúan mutat. A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa csupa kedvező tulajdonsággal rendelkezik, így nem csupán külalakjával, hanem könnyű nevelhetőségével is vonzóvá válik. Ez a rózsafajta erőteljes, gyors növekedésű, ágrendszere laza, lombozatát kisméretű, közép zöld levelek alkotják.

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, az élénkpiros szirmok júniustól az ősz végéig pompáznak a kertben. A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa illata gyengéd, inkább a közelébe hajolva ízlelhető csak meg, így akár több tucat tő ültetése esetén sem kell erős, zavaró rózsaaromától tartani. Ez a rózsafajta rózsabetegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, vagyis a szakszerű ápolás mellett Önnek növényvédelmi feladatokkal nem kell számolnia!

A Rosa Dick Koster piros ágyás rózsa magassága 30-40 centiméter, így ultrakompakt méretűnek mondható, tehát mindenképp csoportos telepítést ajánlok, de ez a rózsafajta remekül fog mutatni például a kerti út mellé, vagy az előkertbe ültetve is.  A Rosa Dick Koster ágyás rózsa ültetési távolsága 30-40 centiméter, így egy négyzetméternyi terültre 5-6 rózsatő ültethető. 

Tovább a Rosa Dick Koster rózsához > >

< < Vissza a kerti mesékhez