A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-05-02 14:03:43

A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa élénksárga árnyalata már távolról magára vonzza a tekintetet, éppen ezért ültetése elsősorban központi, főhelyen lévő ágyásokba ajánlott. A Rosa Diana virágágyi rózsa sárga szirmai a 6-8 centiméter átmérőjű virágokon találhatóak, a virágzási idő ennél a rózsánál kifejezetten hosszú, nyár elejétől késő őszig tart.

A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa illata gyengéd, az finom rózsaaroma inkább csak közelről megízlelve érezhető. Ez a rózsafajta közepes növekedésű, lombozata sűrű, levelei pedig közepes nagyságúak, és középzöld színűek, hosszúkásan hegyesek. A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa magassága 50-80 centiméter vagyis átlagos, kompakt méretű rózsa, mely elsősorban nagyobb, nyílt kertrészeken kialakított rózsaágyásokban fog jól mutatni, de kisebb előkertekben is izgalmas hatás érhető el vele, ha a rendelkezésre álló területet jól megtervezett rend alapján töltjük ki vele.  

A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa virágzási ideje hosszú, a nyár elején nyíló virágok egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét! A Rosa Diana sárga rózsa betegségekkel szembeni toleranciája közepes szintű, így a kielégítő rózsaápolás mellett Önnek a megszokott feladatokon kívül nem lesz teendője a rózsabetegségek terén. A Rosa Diana sárga ágyás rózsa kiegyensúlyozott tulajdonságaival, betegségekkel szembeni tűrőképességével, különlegesen szép megjelenésével az Ön kertjének legszebb dísznövénye lesz!

A Rosa Diana sárga virágágyi rózsa ültetéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.