Termékek Menü
0

Rosa Diablotin ágyás rózsa – az igazi tűzpiros rózsa!

Megyeri Szabolcs
2014-12-18 17:04:06

A rózsákat rendszerint minden növénybarát szereti, ám nem mindenki tudja elsőre, hogy melyik rózsatípus lenne számára a megfelelő. Az angol rózsákban az a legjobb, hogy bennük a különböző rózsatulajdonságok nagyszerűen egyesülnek, így ezek a dísznövények könnyen megragadják a figyelmet, nagyszerű jellemzőkkel bírnak, és tartásuk, nevelésük sem bonyolult. Az angol rózsák a ’70-es évektől fogva elterjedtek, a tradicionális történelmi rózsák, a floribunda rózsák, valamint a modern teahibridek keresztezéséből jöttek létre.

Ennek következtében az angol rózsa illata különleges, megjelenése egyszerre törékeny és bájos, széles színválasztékúak, virágzási idejük pedig hosszú. A Rosa Diablotin ágyás rózsa égő piros, messziről feltűnő virágokkal rendelkezik, maguk a virágok pedig kerekded alakúak, lazább sziromszerkezettel rendelkeznek, így megjelenésük üde és friss. A Rosa Diablotin azon kert-, és rózsabarátoknak való, akik szeretik a jól látható, már a távaolból a figyelmet felkeltő dísznövényeket, ez a tűzpiros rózsa ugyanis nem szerénykedik, nem bújik meg a kert sarkában, hanem azonnal észreveteti magát.

A Rosa Diablotin ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a piros szirmok nyár elejétől késő őszig dekorálják a kertet, a látványos virágzatot pedig a világoszöld levelek emelik ki még jobban. A Rosa Diablotin rózsa magassága visszafogott, a rózsák között alacsonynak számít 80-100 centiméterével, így kisebb előkertekbe is ültethető, de nagyobb, nyílt kertrészeken is remekül mutat, sőt, termeténél fogva akár utcafrontra is telepíthető, hogy a környéket gazdagítsa feltűnő megjelenésével. A Rosa Diablotin az életvidám, romantikus hajlamú, a mindennapokat szenvedélyesen megélő hölgyek kedvence lehet!