Termékek Menü
0

A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-27 16:22:35

A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa különleges színnel rendelkezik, mely egyben a fő vonzerejét is adja. Ez a rózsafajta nagyszerű bordó árnyalatban tündököl, így a klasszikus piros rózsák látványát idézi, mégis izgalmasabb, újszerűbb azoknál. Természetesen az egyedi szín mellett a Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa egyéb kiemelkedő tulajdonságokkal is rendelkezik, lássuk, mik ezek!

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, így szakszerű gondozás esetén Önnek alig kell rózsabetegségek megjelenésétől tartania. A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa virágzási ideje hosszú,  az elegáns, arisztokratikus bordó virágok a nyár elején nyílnak, és egészen késő őszig emelik a kert fényét! A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa magassága 60-90 centiméter, így kompakt méreténél fogva egyaránt alkalmas tömött, szőnyegszerű virágágyás kialakításához, de kisebb előkertekben is pompásan mutat.

A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa illata gyengéd, inkább csak közelről ízlelve érezhető, így több tucat tő ültetése esetén sem lesz bántóan domináns rózsaillat az Ön kertjében! A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, a tekintetet vonzó csodás virágok így fognak igazán szép és egységes látványt nyújtani.