A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-27 16:22:35

A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa különleges színnel rendelkezik, mely egyben a fő vonzerejét is adja. Ez a rózsafajta nagyszerű bordó árnyalatban tündököl, így a klasszikus piros rózsák látványát idézi, mégis izgalmasabb, újszerűbb azoknál. Természetesen az egyedi szín mellett a Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa egyéb kiemelkedő tulajdonságokkal is rendelkezik, lássuk, mik ezek!

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepes mértékben ellenálló, így szakszerű gondozás esetén Önnek alig kell rózsabetegségek megjelenésétől tartania. A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa virágzási ideje hosszú,  az elegáns, arisztokratikus bordó virágok a nyár elején nyílnak, és egészen késő őszig emelik a kert fényét! A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa magassága 60-90 centiméter, így kompakt méreténél fogva egyaránt alkalmas tömött, szőnyegszerű virágágyás kialakításához, de kisebb előkertekben is pompásan mutat.

A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa illata gyengéd, inkább csak közelről ízlelve érezhető, így több tucat tő ültetése esetén sem lesz bántóan domináns rózsaillat az Ön kertjében! A Rosa Dalli Dalli bordó ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, a tekintetet vonzó csodás virágok így fognak igazán szép és egységes látványt nyújtani. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.