Termékek Menü
0

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-27 15:00:54

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa nagyszerű narancssárga árnyalatban tündököl, így a nyári napfény hangulatát hozza el az Ön kertjébe. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, melyek megkönnyítik a választást, ha egy feltűnő színű, sudár termetű ágyás rózsát keres. Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben mérsékelten ellenálló, így szakszerű gondozás esetén Önnek alig kell rózsabetegségek megjelenésétől tartania.

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a harsány szirmok a nyár első heteitől kezdve késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét. A jó tulajdonságok sorának itt még nincs vége, ez a szemet gyönyörködtető narancs árnyalatú ágyás rózsa erőteljes növekedési ütemű, virágai 10-14 centiméteresek, lombozatát pedig közepes méretű világoszöld levelek alkotják.

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa magassága egy-másfél méter, így kertközponti ágyásokban, és kisebb, előkerti, utcafronti ágyásokban is kiválóan mutat. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa illata közepes erősségű, így már pár tő esetén kellemes rózsaillat fogja belengeni a kertet. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, a tekintetet vonzó csodás virágok így fognak igazán szép és egységes látványt nyújtani.

Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa telepítéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!