A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-27 15:00:54

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa nagyszerű narancssárga árnyalatban tündököl, így a nyári napfény hangulatát hozza el az Ön kertjébe. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, melyek megkönnyítik a választást, ha egy feltűnő színű, sudár termetű ágyás rózsát keres. Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben mérsékelten ellenálló, így szakszerű gondozás esetén Önnek alig kell rózsabetegségek megjelenésétől tartania.

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a harsány szirmok a nyár első heteitől kezdve késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét. A jó tulajdonságok sorának itt még nincs vége, ez a szemet gyönyörködtető narancs árnyalatú ágyás rózsa erőteljes növekedési ütemű, virágai 10-14 centiméteresek, lombozatát pedig közepes méretű világoszöld levelek alkotják.

A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa magassága egy-másfél méter, így kertközponti ágyásokban, és kisebb, előkerti, utcafronti ágyásokban is kiválóan mutat. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa illata közepes erősségű, így már pár tő esetén kellemes rózsaillat fogja belengeni a kertet. A Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa ültetését csoportosan ajánlom, a tekintetet vonzó csodás virágok így fognak igazán szép és egységes látványt nyújtani.

Rosa Courtoise narancssárga ágyás rózsa telepítéséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket ajánlom!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.