Termékek Menü
0

A Rosa Coral Dawn futórózsáról

A Rosa Coral Dawn futórózsa vásárlását azon rózsabarátoknak ajánlom, akik szeretnének egy bájos, ártatlanul szende megjelenésű rózsaszín futórózsát ültetni, mely csodás virágzuhatagként fogja díszíteni kertjüket.

Rosa Coral Dawn illatos futórózsa egy minden ízében nőies megjelenésű, törékeny, és mégis feltűnő szépség, mely nem csupán külalkjával, magasra törő hajtásaival, hanem erős, klasszikus rózsaillatával is elkápráztatja majd Önt!

A kedves, rózsaszín árnyalatú Rosa Coral Dawn futórózsa remekül képes harmonizálni a kert egyéb dísznövényeivel, akár pasztelles összeállítások résztvevőjeként, akár élénk, harsány színű virágok ellensúlyaként, de ez a rózsafajta semleges árnyalatával akár a házfal, vagy a kerítés színéhez is választható.

A Rosa Coral Dawn illatos futórózsa csupa kedvező tulajdonsággal rendelkezik, betegségekkel szembeni tűrőképessége megfelelő, növekedési üteme gyors, virágzási ideje pedig hosszú, a szemrevaló virágok nyár elejétől késő őszig fogják dekorálni az Ön virágoskertjét! A Rosa Coral Dawn futórózsát szívből ajánlom mindazoknak, akik vonzódnak a törékeny szépséghez, a halvány, nőies árnyalatokhoz, és az illatos rózsákhoz!

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                         
A Rosa Coral Dawn                 A Rosa Coral Dawn        A Rosa Coral Dawn         A Rosa Coral Dawn 
illatos futórózsa jellemzői      
futórózsa metszése       futórózsa gondozása       futórózsa ültetése
 

Tovább a növényhez > >

< < Vissza a kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa