Termékek Menü
0

A Rosa Clarita további tulajdonságai

A Rosa Clarita illatos teahibrid rózsa pompás élénkpiros színben tündököl, mellyel rögtön felhívja magára a figyelmet. Ez a rózsaárnyalat világosabb, mint a klasszikus vörös rózsaszín, ezáltal játékosabb, fiatalosabb, könnyedebb megjelenésű, szimbolikájában azonban ugyanúgy hordozza a mély, heves érzelmeket, a szerelmet, mint sötétebb társai.

A Rosa Clarita az Ön kertjének leglátványosabb dísznövénye lehet, pár tő Rosa Clarita a birtok központi részére ültetve garantálhatja, hogy a látkép izgalmas, színes és különleges legyen. A Rosa Clarita teahibrid rózsa nem csupán megjelenésével, hanem illatával is hódít, ez a rózsafajta markáns, átható aromával bír, illatával a kertben, és vágott virágként a lakásban egyaránt meghódítja a szíveket!

A Rosa Clarita illatos rózsa mellett alacsony gondozási igénye, betegségekkel szembeni ellenálló képessége, és közepes magassága is szól, kedvező tulajdonságai univerzális, bármilyen kertben bevethető rózsává avanzsálják a Rosa Clarita-t. Ezt az élénkpiros rózsafajtát elsősorban hölgyeknek ajánlom, akik fiatalos lendületüket, fejlett szépérzéküket, és érzelmi sokszínűségüket szeretnék hirdetni egy arra méltó, különleges megjelenésű rózsával! 

Hasznos kertészeti tanácsok:
Kattintson a képekre.

                             
Hogyan metsszem a         A Rosa Clarita illatos           A Rosa Clarita illatos         A Rosa Clarita gondozása 
Rosa Clarita illatos        
rózsa ültetési útmutatója      rózsa tulajdonságai            öt egyszerű lépésben
teahibrid rózsát?

Tovább a Rosa Clarita illatos rózsához > >

< < Vissza a kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa