Termékek Menü
0

A Rosa Clarita illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-02-24 14:31:30

A Rosa Clarita egy tüzes, látványos megjelenésű teahibrid rózsafajta, mely élénkpiros színével, sudár termetével, és nagy virágaival meghatározó dísznövényi eleme lesz az Ön kertjének! A Rosa Clarita egy kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező, könnyen nevelhető rózsafajta, melyet a kezdő rózsabarátoknak is jó szívvel ajánlok. A Rosa Clarita a növénybetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a szakszerűen gondozott, folyamatosan ápolt Rosa Clarita rózsa nem lesz hajlamos a megszokott rózsabetegségekre.

A Rosa Clarita illatos rózsa magassága 120-150 centiméter, így közepes termetűnek mondható, ezáltal egyaránt remekül mutat nyílt kertrészeken, és kisebb hátsó-, vagy előkertekben. A Rosa Clarita erőteljes növekedési ütemű, hosszú virágzási idejű rózsafajta, melynek élénkpiros virágai a nyár első heteitől kezdve egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét!

Ez a rózsafajta nem csupán megjelenésével, hanem pompás illatával is hódít, a Rosa Clarita rózsa illata közepes erősségű, így a kertben, és vágott virágként a lakásban is átható rózsaillatot fog terjeszteni! A Rosa Clarita rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 3-4 tő ültethető belőle.