A Rosa Clarita illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-24 14:31:30

A Rosa Clarita egy tüzes, látványos megjelenésű teahibrid rózsafajta, mely élénkpiros színével, sudár termetével, és nagy virágaival meghatározó dísznövényi eleme lesz az Ön kertjének! A Rosa Clarita egy kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező, könnyen nevelhető rózsafajta, melyet a kezdő rózsabarátoknak is jó szívvel ajánlok. A Rosa Clarita a növénybetegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a szakszerűen gondozott, folyamatosan ápolt Rosa Clarita rózsa nem lesz hajlamos a megszokott rózsabetegségekre.

A Rosa Clarita illatos rózsa magassága 120-150 centiméter, így közepes termetűnek mondható, ezáltal egyaránt remekül mutat nyílt kertrészeken, és kisebb hátsó-, vagy előkertekben. A Rosa Clarita erőteljes növekedési ütemű, hosszú virágzási idejű rózsafajta, melynek élénkpiros virágai a nyár első heteitől kezdve egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét!

Ez a rózsafajta nem csupán megjelenésével, hanem pompás illatával is hódít, a Rosa Clarita rózsa illata közepes erősségű, így a kertben, és vágott virágként a lakásban is átható rózsaillatot fog terjeszteni! A Rosa Clarita rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 3-4 tő ültethető belőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.