A Rosa Chrysler Imperial illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-24 15:51:48

A Rosa Chrysler Imperial klasszikus megjelenése miatt bármely stílusban kialakított kertbe bátran ajánlható. A ragyogó sötétpiros szín önmagában is feltűnő látványt nyújt majd, de más árnyalatokkal kombinálva is pazar színkombinációk állíthatóak össze. A Rosa Chrysler Imperial rózsa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, így csodás színe mellett sok egyéb indok hozható fel az ültetésére.

Ez a rózsafajta hosszú virágzási idővel bír, a Rosa Chrysler Imperial rózsa a nyár elejétől az ősz derekáig hozza 12-14 centiméteres virágait. A Rosa Chrysler Imperial illatos rózsa növekedési üteme erőteljes, vágórózsának is kiváló alany! A Rosa Chrysler Imperial rózsa magassága 60-100 centiméter, így kisebb előkertek dús kitöltésére használható fel a dekoratívabbra tervezett virágágyásban!

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ennek értelmében a jól gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Chrysler Imperial rózsa alig hajlamos a rózsabetegségekre. A Rosa Chrysler Imperial rózsa ültetési tőtávolsága 50-60 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 3-4 tő ültethető belőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.