A Rosa Centennial Star illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-18 16:40:47

A Rosa Centennial Star rózsával kapcsolatban természetesen először a szokatlan színösszeállítás kerül szóba, ez a rózsafajta ugyanis egyedülálló tűzpiros-aranysárga árnyalatokkal büszkélkedhet, melyekkel rögtön kitűnik a kert többi virága közül. A Rosa Centennial Star rózsa növekedési üteme közepes, virágzási ideje pedig hosszú, így ez a rózsafajta a nyár elejétől az ősz első feléig hozza csodás virágait.

A Rosa Centennial Star rózsa virágai csúcsosak, közepesen tömöttek, méretük 10-12 centiméter. A Rosa Centennial Star rózsa illata erős, a klasszikus rózsaaroma így betölti majd a kertet, de vágott virágként is hosszú ideig fog illatozni a lakásban! A Rosa Centennial Star illatos teahibrid rózsa betegségekkel szembeni ellenállóképessége közepes, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, életerős rózsát nagyon kis eséllyel fogják megtámadni rózsabetegségek.

A Rosa Centennial Star illatos rózsa magassága 80-100 centiméter, így ez a rózsafajta sudár termetével remekül mutat majd nagyobb kertek központi rózsaágyásában, ugyanakkor nem túlságosan nagy ahhoz, hogy intim kialakítású rózsasarokba, vagy például kisebb előkertbe telepítse. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.