Termékek Menü
0

A Rosa Casanova illatos teahibrid rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-02-10 17:04:28

A Rosa Casanova teahibrid rózsa színeivel hívja fel magára a figyelmet, a megkapó, élénksárga árnyalat messziről feltűnő, így ez a rózsa nem szerény, visszahúzódó fajta, sokkal inkább harsányan vidám, és életörömöt sugárzó. A Rosa Casanova sárga szirmai a virág közepén barackos színezetet kapnak, így az összhatás még izgalmasabb, érdekesebb lesz, főképpen a virágot közelről szemlélőknek!

Aki közel hajol, nem csak a csodás sárga színt, hanem az átható rózsaillatot is érezni fogja, ugyanis ez a rózsafajta kifejezetten erős aromával rendelkezik. Ez a rózsafajta jó növekedésű, sok szálat hoz, levelei pedig nagyméretűek, és sötétzöld színűek. A Rosa Casanova illatos rózsa magassága 100-150 centiméter, vagyis ez egy nagyobb méretű rózsa, mely elsősorban nagyobb, nyílt kertrészeken kialakított rózsaágyásokban fog jól mutatni, de kisebb előkertekben is érdekes hatás érhető el vele, ha a rendelkezésre álló területet teljesen kitöltjük vele.  

A Rosa Casanova illatos rózsa virágzási ideje hosszú, a nyár elején nyíló virágok egészen késő őszig fogják dekorálni az Ön kertjét! A Rosa Casanova betegségekkel szembeni toleranciája kifejezetten magas, így Önnek a megszokott rózsagondozási feladatokon kívül nem lesz feladata a rózsabetegségek kezelésével. A Rosa Casanova illatos, sárga rózsa kiegyensúlyozott tulajdonságaival, betegségekkel szembeni tűrőképességével, különlegesen szép megjelenésével az Ön kertjének legszebb dísznövénye lesz!