A Rosa Carina illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-10 13:30:07

A Rosa Carina teahibrid rózsa legvonzóbb tulajdonsága mindenki szerint a színe, a szirmok ártatlanul kedves élénk rózsaszínje megragadja a tekintetet, és megnyugtatja a lelket. A Rosa Carina virága enyhén kúpos alakú, közepesen telt, a szirmok bársonyos homogén rózsaszín árnyalatban tündökölnek. Ez a rózsafajta jó növekedésű, magassága 80-120 centiméter, vagyis közepes méretű.

A Rosa Carina illatos rózsa magassága alkalmassá teszi ezt a fajtát nagy, nyílt területeken kialakított ágyásokba ültetésre, ugyanakkor kisebb előkertekben is remekül mutat. A Rosa Carina teahibrid rózsa illata erős, így már pár tó ültetésével is kellemes, klasszikus rózsaillat fogja betölteni az Ön kertjét!

A Rosa Carina illatos rózsa virágzási ideje hosszú, a virágok a nyár elején nyílnak, és egészen késő őszig fogják dekorálni a kertet! A Rosa Carina betegségekkel szembeni tűrőképessége kifejezetten nagy, így Önnek a megszokott rózsa gondozási feladatokon kívül nem lesz gondja a rózsabetegségek kezelésével. A Rosa Carina illatos, élénkrózsaszín rózsa kiegyensúlyozott tulajdonságaival, jó ellenálló képességével, különlegesen szép megjelenésével az Ön büszkesége, és kertjének legszebb növénye lesz!

                                                                                                                                                             

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV


 SZABADGYÖKERŰ GYÜMÖLCSFÁK ÜLTETÉSE

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.