Termékek Menü
0

A Rosa Budatétény nemes további tulajdonságai

Rózsából rengetegféle létezik, vannak akik a magasra törő, élénk árnyalatú, hivalkodó típusokat szeretik, míg mások a szerény, ártatlan fehérben pompázó fajtákat részesítik előnyben. A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid talán pont az arany középút.

A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid közepes termetű, színvilága visszafogott, ugyanakkor roppant izgalmas, hiszen szirmai a barackrózsaszín és sárgás árnyalatok keverékéből tevődnek össze, tehát nem feltűnősködik, mégis felkelti és megragadja a figyelmet.

Az izgalmas, üde szín karcsú alkattal párosul, a nagyméretű virágokat közepes, világoszöld levelek szegélyezik, a virágzási idő pedig hosszú. A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid  az összetett személyiségű, játékos lelkű, fiatalos lendületű emberek rózsafajtája, mely azt mutatja, hogy gazdája kísérletező kedvű, fogékony az újdonságokra, és szereti a természet által összeállított vonzó színeket.

A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid akár kisebb, akár nagyobb kertek remek dísznövénye lehet, telepítésével a betérő vendégek ámulatba ejtése garantált!

Hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képekre!

                                                       
Rosa Budatétény –                        A Rosa Budatétény nemes,               A Rosa Budatétény nemes,             
Sárgás barackrózsaszín rózsa
       virágágyi teahibrid rózsa ültetése     virágágyi teahibrid rózsa gondozása
       
​                          
A Rosa Budatétény nemes,               A Rosa Budatétény nemes,  
virágágyi teahibrid rózsa                 virágágyi teahibrid metszése 
jellemzői

Tovább a növényhez > >

< < Vissza a Kerti mesékhez

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa