Termékek Menü
0

A Rosa Borsod piros ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-03-27 14:01:38

A Rosa Borsod piros ágyás rózsa klasszikus élénkpiros árnyalatban tündököl, így minden tekintetet azonnal magára von! Ez a rózsafajta gyengébb illattal rendelkezik, melyet csak közelről lehet érezni, ám ez nem hátrány, mivel a Rosa Borsod piros ágyás rózsát csoportosan kell ültetni, így sok tő telepítése sem fog túl erős illatfelhővel járni.

A Rosa Borsod piros ágyás rózsa magassága 60-80 centiméter, így elsősorban központi ágyásokban, csoportosan ültetve dekorál a leghatásosabban, de kisebb előkertekbe, vagy akár utcafronti ágyásokba is bátran telepíthető. A Rosa Borsod piros ágyás rózsa bokros, sűrű növekedésű fajta, a megfelelő ültetési távolságot betartva roppant látványos, szőnyegszerű rózsafolyam hatás érhető el.

A Rosa Borsod piros ágyás rózsa ültetési távolsága 30-50 centiméter, így egy négyzetméterre 5-7 rózsatő vásárlása ajánlott. A Rosa Borsod piros ágyás rózsa virágzási ideje hosszú, a pazar piros szirmokat Ön a nyár elejétől késő őszig csodálhatja. A Rosa Borsod piros ágyás rózsa a betegségekkel szemben mérsékelten ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Borsod piros ágyás rózsa kismértékben hajlamos a rózsabetegségekre.

Rosa Borsod piros ágyás rózsa telepítéséhez a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!