Rosa Blue Monday – lila teahibrid rózsa

Megyeri Szabolcs 2014-12-18 16:18:42

A rózsaválasztás a hölgyeknél gyakran hasonló szempontok alapján történik, mint például egy ruha kiválasztása, vagyis jellemzően a szín az első szempont. Ha egy rózsának megragadó, figyelemfelkeltő a színe, akkor könnyű szerelembe esni vele. Így van ez a Rosa Blue Monday teahibrid rózsa esetében is, hiszen a megejtő szépségű lila szín azonnal vonzza a tekintetet, a különleges, szokatlan árnyalat egyedivé, egzotikussá varázsolja ezt a bokorrózsát.

A lila szín az értelmezések szerint az egyensúly (a hajnali és az esti ég miatt), valamint a bölcsesség és az alázatosság árnyalata, ami roppantul jól hangzik, és egyből kedvet csinál ehhez a bokorrózsához. A Rosa Blue Monday rózsa színe nem hivalkodó, de mégis figyelemfelkeltő, érdekes, de ugyanakkor kissé semleges megjelenésével bármilyen kertstílusnak jól áll, és büszkén hirdeti gazdája kifinomult ízlését, eleganciáját, és szépérzékét.

A Rosa Blue Monday arisztokratikus, finomkodó bája mellett egy kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező rózsafajta, hiszen illata kellemes, ám intenzitása csupán közepes, így nem válik tolakadóvá aromájával, a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, vagyis helyes gondozás esetén növényvédelmi feladatokkal alig kell számolni, valamint virágzási ideje hosszú, a szép szirmok május végétől késő őszig dekorálják a kertet.

A Rosa Blue Monday teahibrid rózsa mérete 100-160 centiméter, tehát akár kisebb előkertekbe is bátran ültethető, de szépségét dominánsan mutatja meg a kert egy nyíltabb, központi részébe telepítve. A Rosa Blue Monday teahibrid rózsa azoknak a hölgyeknek ajánlom elsősorban, akik egy gyönyörű dísznövénnyel szeretnék kifejezni személyiségük törékeny, arisztokratikus, ugyanakkor nőiesen vonzó, és érzelmes vonásait.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.