A Rosa Bajazzo illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-02-10 14:44:14

A Rosa Bajazzo illatos teahibrid rózsa a tapasztalatok szerint először mindig egyedülálló színösszeállításával veszi le a lábáról a rózsák között keresgélő kertbarátokat. A Rosa Bajazzo rózsa színe bársony bordó, a szirom fonákok pedig fehéres színezetűek, így a Rosa Bajazzo rózsa virága egyszerre játékos és arisztokratikus, kedves, de elegáns! Ennek a rózsafajtának nagyméretű, világoszöld tónusú levelei vannak, melyek csodásan harmonizálnak a több színben játszó, nagyméretű rózsavirágokkal.

A Rosa Bajazzo teahibrid rózsa illata közepes erősségű, így már pár tő telepítésével fantasztikus, klasszikus rózsaaroma fogja belengeni az Ön kertjét! A Rosa Bajazzo rózsa magassága 70-90 centiméter, így központi területen lévő díszágyásokban is szépen mutat, de viszonylagos alacsonysága miatt akár kisebb előkertekben, vagy kis alapterületű birtokokon is jó választás!

A Rosa Bajazzo illatos rózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami annyit jelent, hogy gondos, szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa nem fog megbetegedni. A Rosa Bajazzo illatos rózsa virágzási ideje hosszú, ez a rózsafajta a nyár elejétől késő őszig bontja virágait, így hosszan dekorálja majd az Ön kertjét! A Rosa Bajazzo illatos rózsát szívből ajánlom mindazon kertbarátoknak, akik fogékonyak a rózsák nyújtotta szépségre, és akik szívesen gondoznának kertjükben egy kifejezetten különleges megjelenésű, és kiváló tulajdonságokkal bíró rózsafajtát!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.