Termékek Menü
0

A Rosa Bajazzo illatos rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-02-10 14:44:14

A Rosa Bajazzo illatos teahibrid rózsa a tapasztalatok szerint először mindig egyedülálló színösszeállításával veszi le a lábáról a rózsák között keresgélő kertbarátokat. A Rosa Bajazzo rózsa színe bársony bordó, a szirom fonákok pedig fehéres színezetűek, így a Rosa Bajazzo rózsa virága egyszerre játékos és arisztokratikus, kedves, de elegáns! Ennek a rózsafajtának nagyméretű, világoszöld tónusú levelei vannak, melyek csodásan harmonizálnak a több színben játszó, nagyméretű rózsavirágokkal.

A Rosa Bajazzo teahibrid rózsa illata közepes erősségű, így már pár tő telepítésével fantasztikus, klasszikus rózsaaroma fogja belengeni az Ön kertjét! A Rosa Bajazzo rózsa magassága 70-90 centiméter, így központi területen lévő díszágyásokban is szépen mutat, de viszonylagos alacsonysága miatt akár kisebb előkertekben, vagy kis alapterületű birtokokon is jó választás!

A Rosa Bajazzo illatos rózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami annyit jelent, hogy gondos, szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa nem fog megbetegedni. A Rosa Bajazzo illatos rózsa virágzási ideje hosszú, ez a rózsafajta a nyár elejétől késő őszig bontja virágait, így hosszan dekorálja majd az Ön kertjét! A Rosa Bajazzo illatos rózsát szívből ajánlom mindazon kertbarátoknak, akik fogékonyak a rózsák nyújtotta szépségre, és akik szívesen gondoznának kertjükben egy kifejezetten különleges megjelenésű, és kiváló tulajdonságokkal bíró rózsafajtát!