Termékek Menü
0

A Rosa Aurélia illatos teahibrid rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs
2015-02-10 15:38:26

A Rosa Aurélia illatos teahibrid rózsa legfeltűnőbb ismertetőjele a csodás, nem mindennapi színe, mellyel az Ön kertének messziről virító ékszere lesz! A Rosa Aurélia szirmai kecses rózsaszínben játszanak, de a szirombelsők enyhe sárgás árnyalattal rendelkeznek, így a szokatlan színösszeállításnak köszönhetően a Rosa Aurélia mindig izgalmas, rejtélyes látványt nyújt. A Rosa Aurélia teahibrid rózsa illata erős, így már pár tő rózsa ültetése után fantasztikus rózsaillat fogja betölteni az Ön kertjét. A Rosa Aurélia rózsa növekedési üteme közepes, de erőteljes, szép szárakat nevel.

A Rosa Aurélia rózsa magassága egy-másfél méter, így a termetesebb rózsafajták közé tartozik, vagyis a legjobban nagyobb kertek nyílt, központi részén mutatja meg szépségét, de akár kisebb előkertekbe is alkalmas, ahol maximálisan kitöltheti a rendelkezésre álló teret. A Rosa Aurélia illatos rózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami annyit jelent, hogy gondos, szakszerű ápolás mellett az életerős rózsa nem fog megbetegedni. A Rosa Aurélia illatos rózsa virágzási ideje hosszú, ez a rózsafajta a nyár elejétől késő őszig bontja virágait, ráadásul hosszú a bimbós szakasz, így június heteiben különösen szép látványt nyújt a Rosa Aurélia teahibrid rózsa.

Szívből ajánlom Önnek a Rosa Aurélia teahibrid rózsát, amennyiben egy igazán mutatós, feltűnő szépségű, és átható illatú rózsát telepítene a kertjébe!