A Rosa Alison 2000 ágyás rózsa tulajdonságai

Megyeri Szabolcs 2015-03-27 13:15:36

A Rosa Alison 2000 virágágyi ágyás rózsa pompás árnyalatú narancssárga szirmaival hívja fel magára a figyelmet először, az élénk színű virágokhoz közelebb hajolva pedig gyengéd, klasszikus rózsaillatával kényezteti a szemlélődőt! A Rosa Alison 2000 ágyás rózsa egy átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező virágágyi rózsa, mely arra termett, hogy Ön a kertjének központi, szem előtt lévő részébe ültesse, például pompás, tömött rózsaágyást kialakítva, ugyanis ez a rózsa bokros, sűrű növekedésű fajta!

A Rosa Alison 2000 ágyás rózsa hosszú virágzási idővel rendelkezik, a narancsos szirmokat a nyár elejétől késő őszig csodálhatja. A Rosa Alison 2000 ágyás rózsa magassága 60-80 centiméter, ezért több tő ültetése esetén a kert központi részén Pazar, tömött rózsaágyás alakítható ki belőle, de kompakt mérete miatt kisebb előkertekbe, vagy akár utcafronti ültetésre is ajánlom.

Ez a rózsafajta a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ami azt jelenti, hogy a szakszerűen gondozott, rendszeresen ápolt Rosa Alison 2000 ágyás rózsa alig hajlamos a rózsabetegségekre. A Rosa Alison 2000 rózsa ültetési tőtávolsága 40-50 centiméter, így egy négyzetméternyi rózsaágyásba 5-6 tő ültethető belőle. A Rosa Alison 2000 ágyás rózsa ültetését mindenképpen csoportosan ajánlom, már 5-10 tő ültetése esetén sűrű, szőnyegszerű rózsaágyás kialakítható belőle! 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.